Menu Sluiten

Wandschermen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Ontwerp Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – 

Wenst u meer info over wandschermen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Wandschermen

Reclame | Signalisatie | Design | Promotie Materiaal | Decoratie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Wandschermen

elektrisch installatiebedrijf ati bvba uw partner voor automatisatie en beveiliging home automatisatie garagepoorten hekkens voetgangersdeur slagbomen parkeersysteem beveiliging inbraakdetectie videobewaking parlofonie videofonie domotica contact contacteer ons tijdens de kantooruren op of via ons contactformulier domotica domotica ook wel huisautomatisering is het domein van huiselijke elektronica. De officile definitie van domotica is de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven.bij domotica draait het dus niet alleen om integratie van techniek en bediening in de woning maar ook om de dienstverlening van buitenaf naar de woning wandschermen voor uw firma op maat Domotica houdt in dat sensoren instaan voor de bediening van apparaten verlichting enz.door tussenkomst van een computer. Domotica zijn de mogelijkheden van de industrile b.

home wie zijn wij diensten offerte aanvragen referenties jobs contact verhuur van videobeamer en projectiescherm videoprojectie blijft actueel de meest gebruikte methode voor het presenteren van powerpoints videos camerabeelden enz. Gnelectra beschikt over projectieschermen van verschillende maten en formaten of . Rollup schermen van m tripod schermen van m tot m fast fold schermen en doeken voor frontale projectie van m tot m fast fold schermen en doeken voor retroprojectie van m tot m wandschermen manueel of elektrisch doeken en kaders op maat gemaakt videoprojectie blijft een gemakkelijk middel voor het afspelen van powerpoint presentaties films camerabeelden enz. Die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan het aantal deelnemers. Geneelectra biedt u alle type videoprojectors aan van . Tot . Lumen. De lenzen worde.

Meer info over Wandschermen

domoticasystemen home nieuwbouw amp renovatie domotica verlichting airco ventilatie zonnepanelen centraal stofzuigsysteem contact sitemap domotica exclusieve en designverlichting domotica kunnen we in woord uitleggen dit woord is automatisatie. Dit houd in dat er met sensoren en een besturingssysteem heel wat bedieningshandelingen wegvallen waardoor u het leven in uw woning aangenamer en goedkoper kunnen maken. En word dan ook het meeste toegepast in de keuken en de badkamer evenals voor verlichting comfort beveiliging en efficieumlnt energiegebruik Een alternatief voor wandschermen De bediening hiervan gebeurd veelal met een touchscreen. Enkele voorbeelden hiervan zijn domotica in de keuken. voorprogrammeren van de oven. voorprogrammeren van het koffieapparaat. Domotica in.