Menu Sluiten

Videowalls Antwerpen

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Signalisatie – Signalisatie Antwerpen – Indoor Signalisatie – Indoor Signalisatie Voor Elk Budget – Bestellen Outdoor Signalisatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over videowalls antwerpen kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Videowalls Antwerpen

Reclame | Design | Promotie Materiaal | Decoratie | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Videowalls antwerpen

items quote list x no products in the list nl fr menu producten apple beamers computers laptops led monitoren tv beeldschermen printers smartphones tablets videowalls oplossingen projecten wij creren samen met jou de meest authentieke totaalervaring voor jouw maatwerk projecten. Meer lezen solutions wij denken met je mee voor een technisch en creatief advies geheel naar jouw wensen en eisen. Meer lezen it highend ithardware oplossingen. Extra it en hardware binnen handbereik videowalls antwerpen zijn vaak gezocht Meer lezen doelgroepen media reclame en tv productiebedrijven organisatoren event registratie eindgebruikers standbouwers nieuws novid over ons onze aanpak werkwijze contact weten wat we voor elkaar kunnen betekenen en van gedachten wisselen message naam emailadres telefoonnummer bericht privacyverklaring door gebruik te maken van het contactformulier ga ik akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens volgens de privacyverklaring verzenden the rental group sho.

interactive exhibits profiel grigri is reeds jaren actief in het ontwikkelen van multimedia voor exhibits events tentoonstellingen bezoekerscentra en toeristische informatiekantoren. Onze kerntaak omvat het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve toepassingen animaties en videomontages voor educatieve informatieve en entertainment doeleinden. Onze producten bestaan uit interactieve toepassingen videomontage audioproductie en websiteontwikkeling voor informatiekiosken begeleide routes quiz en enqutetoepassingen en spel en opleidingssoftware. Indien gewenst zorgen we voor verzamelen en redactie van inhoud copywriting en vertalen van teksten stem en filmopnames opmaak en levering van drukwerk aankoop en installatie van hardware … Hieronder vindt u een uitgebreide selectie museale projecten uit onze portfolio. Sacramentstoren sintleonarduskerk zoutleeuw ontwikkeling en uitvoering van een multitouch applica.

Data over Videowalls antwerpen

skip to main content about why expose scheidingswanden horeca services beursstanden en beursinrichting showroom winkel en interieurinrichting posmateriaal en displays contact home why expose full service standenbouwer toont je van je beste kant wil je deelnemen aan een beurs zorg dan dat je beursstand opvalt tussen al die andere exposanten Het toekomstperspectief van videowalls antwerpen Hoe je dat doet hoe je bezoekers naar jouw stand trekt met het oog op succesvolle lead generation we vertellen het je graag. Met meer dan jaar ervaring in standenbouw beurs en winkelinrichting neemt expose je volledige project in handen creatief totaalconcept modulaire standenbouw logistieke service standconcepten op maat hoe trek je de aandacht op een vakbeurs congres of tentoonstelling in een shopinshop tijdens een opendeurdag of een ander evenement hoe communiceer je je corporate b.